What Wrong With AGN??

Forums General Discussion What Wrong With AGN??

  • Views : 1103
  • Link

    lbc_PSI
    Participant
    Member

    Can't post to topics.  Yes, I'm logged in.   Wassup???

     

    Link

    Greenarrow
    Participant
    Member

    Go to the bottom of any page on AGN.  Click on the “CONTACT” and send a message explaining your posting issue.  They should be able to help you out.

    Link

    marflow
    Participant
    Member

    had that problem the other night it would not let me post to a thread but would to another thread, sent an internal idea in a message

    have not had the same problem again unknown to why

    Link

    JimNM
    Participant
    Member

    it never hurts to clear your browser cache. Most problems like this on forums is due to a local issue on your computer, not the server.

    Link

    lbc_PSI
    Participant
    Member

    clearing cache worked once.. not consistent.  🙁

    Link

    PigeonMan
    Participant
    Member

    You're not the only one. Can post on some thread, not in other. Thought it was my computer. Switch to phone, still same issue. It's due to the site and not your computer. Clearing cache will not help.

    Link

    STO
    Participant
    Member

    I've discovered if you have a link in your post, it will delete your post when you submit it. could this possibly be the issue you're experiencing? 

    Link

    Michael
    Keymaster
    Keymaster

    Noted & working on a fix. Thanks for the information.

     

    Link

    jking
    Participant
    Member

    Glad that at least an issue was found. Thought I was just losing my mind again.

    Jking

    Link

    DirtyDovi
    Participant
    Member

    I was having issues posting and viewing photos earlier.. 
    Michael and I chatted,  and after a while,  everything seems to have cleared back up again!  

    🙂👍 

    Sam –

    Link

    lbc_PSI
    Participant
    Member

    STO

    I've discovered if you have a link in your post, it will delete your post when you submit it. could this possibly be the issue you're experiencing? 

    Nope.  I was trying to post pics.   There were 7 or 8.  No links.  AGN would let me upload the pics..no errors at upload time.  The submit would look like there was something going on..then the post would never make it to the thread.  IDK..gave up.

    Today I made a short post WITH a link to a product on Amazon without an issue.  Go figure.

     

    Link

    ranedouglas
    Participant
    Member

    …same thing just happened to me – trying to reply to the bulk fill .22 or .25 thread…… i did all of that clearing and restarting , but found it was only that thread….so far….   there's gonna be about 6 replies if it goes thru later , and that'll help me look dumber.  – paul.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.