I'm not able to post pics

  • Views : 308
  • Link

    Doug-T
    Participant
    Member

    I have not been able to insert pictures in my posts.  I've tried the "fast upload an image" and every time I get a "Incorrect HTTP code error 404" message.  I'll try it again.  I've also started an Imgur account, after much recommendation from this site, and it hasn't worked for me either.  I'll try to post the same 1280×960, 381KB picture using each of the different link types.  Hopefully one will work or someone can help me out.

    "Fast upload an image" button:  ERROR CODE

     

    Imgur Image link

    https://imgur.com/WFeqkNZ

     

    Imgur direct link

    https://i.imgur.com/WFeqkNZ.jpg

     

    Imgur markdown link

    [Imgur](https://i.imgur.com/WFeqkNZ.jpg)

     

    Imgur HTML link

    <a href="https://imgur.com/WFeqkNZ"><img src="https://i.imgur.com/WFeqkNZ.jpg" title="source: imgur.com" /></a>

     

    Imgur BBCode link

    [img][/img]

     

    Imgur Linked BBCode link

    [url=[/img][/url]

     

     

     

    Link

    Doug-T
    Participant
    Member

    OK.  When I tried the "preview" tab no image showed but now the BBCode links shows the picture.  Hmmmm.

    Link

    willy
    Participant
    Member

    Holly cow" batman" what kinda birds are those""???

    Link

    DirtyDovi
    Participant
    Member

    Doug,  

    Glad to see that you [sort of] got the image uploading thing figured out! 

    I've never been able to click the smiley face, and insert emojis.. 
    My work around involves right clicking, and selecting the feature manually..  Kind of odd..  
    I also notice that when I try to put videos on here, they don't always appear either.. 
    Sometimes links, sometimes words [link totles], and sometimes vid-thumbnails..  

    Very unpredictable..  But one that that's always consistent…  

    The 'Preview' – That never shows anything for me but text and sometimes photos, 
    but, when actually posting, things look different..  

    We just have to hope for the best, and cross our fingers I think..  😜 

    These bird shots you posted are awesome!
    If I'm not mistaken,  I saw this one and and a few more elsewhere..  Very cool!  

    🙂👍 

    Sam –

    Link

    Doug-T
    Participant
    Member

    Those are starlings "drunk" I think off of eating rotting food.  This is normal where Wade and I shoot,  700 starlings in about 5 hours is our record.

    Link

    DirtyDovi
    Participant
    Member

    WOW! 

    700 in @ 5 hours is out of hand..  I can't believe you guys have such a huge population / infestation of those birds there.. 
    If I had that where I am,  I would never go home..  I'd just switch to night vision / thermal optics during the night time. 🤣 

    Very Impressive Record!!  

     👍👍 

    Sam –

    Link

    nervoustrig
    Participant
    Member

    When you are drafting your post, if it shows up as an underlined, clickable link, so will it be in the submitted post.  You want it to show in the editor as plain text, then when you submit it will convert to an inline image.

    I run into this problem when posting from my iPhone.  It wants to convert everything starting with a www or http to a URL, therefore it shows up as a link rather than an inline image.

    My PC does not do that and the pictures show up properly.

    The roundabout way I do it on the iPhone is aggravating but it works.  I copy a BB-code bracketed link from within the editor, then I open a new browser window and paste it into the address bar, then I copy it back out.  Now when I paste it into the editor, it has a http in front of the BB-code brackets and it doesn't know to convert the contents to a link.  Then I delete the junk leading and trailing characters, leaving just the plain text "link".

    Link

    Doug-T
    Participant
    Member

    Thanks for the tips.  I'm using a Windows PC to post.

    As far as bird numbers there are millions, yes millions, of starlings on this farm.  It hard to believe and I still chuckle when we arive here.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.